🚨 Bitcoin beter dan goud én te belangrijk om te negeren | #96 Madelon Praat | Madelon Vos


Bitcoin is beter dan goud, als we Anthony Scaramucci moeten geloven. Ik leg je uit waarom hij dat vind én waarom het tot op heden nog niet het geval is. Ondanks dat verwacht PlanB een koers hoger dan $288.000. Volgens hem, is de bullmarket nog maar net begonnen. Deutsche Bank noemt bitcoin dan ook: te belangrijk om te negeren. Zoals ik eerder aangaf: Als mensen bitcoin kopen om geld op te verdienen zitten we in een bubbel, maar als mensen bitcoin kopen om het te willen bezitten én houden dan is dit de revolutie. Ik vertel je waarom die revolutie nu hier is.

🚀 Deelnemen aan de MoneyTalks Community?

🚨 Handel veilig Bitcoin/crypto via *Geen handelskosten op eerste €1000

📈 Bekijk het overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets 👉

🙏🏻 Support dit kanaal via:
▪️Gratis cursussen & ebook:
▪️MoneyTalks Community: *10% korting met code MADELON10
▪️Uitgebreide cursussen: *10% korting met code MADELON10
▪️Koop veilig Bitcoin/crypto: *€5 gratis bitcoin
▪️Handel veilig Bitcoin/crypto: *Geen handelskosten op eerste €1000
▪️Koop veilig goud/zilver:
▪️Beleggen in aandelen via: *€200 gratis transactietegoed

Ik accepteer geen donaties. Gebruik het geld dat je zou willen doneren alsjeblieft om te investeren in jezelf of in Bitcoin! Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten. Bedankt!

👉🏻 Volg mij via:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Twitter:

📺 Kijk deze belangrijke video’s terug:
▪️Bescherm je vermogen:
▪️Bitcoin halving 2020:
▪️Inflatie / deflatie:

📕 Bij deze mijn faves en must reads:
▪️The Bitcoin Standard:
▪️Beleggen met TA:
▪️Geldmoord:
▪️Als de dollar valt:
▪️Big Reset:

📈 Tools voor Technische analyse:
▪️Charting tool:

💻 Hardware & Software
▪️Final Cut Pro X
▪️Adobe Photoshop
▪️Macbook Pro

📩 Contact
▪️contact@madelonvos.nl

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos
______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

30 gedachten over “🚨 Bitcoin beter dan goud én te belangrijk om te negeren | #96 Madelon Praat | Madelon Vos”

 1. Haha waarom worden die versprekingen waarbij ze even wacht en opnieuw begint er nooit uitgeknipt in de edit? Is iedere madelon praat een paar keer. Als dit bewust niet gebeurd lijkt het mij soepeler om door te praten i.p.v. de zin opnieuw te beginnen. Bovenal alsnog altijd super informatief en verder niets dan goed!

 2. Deutsche bank zijn een stel boeven met een zeer duister verleden

 3. 15.36 min: valt wel mee hoor, Net geld overgemaakt naar USA met PAYPAL. Was is paar klikken gedaan.

 4. Als je als buitenstaander deze video bekijkt is het in het begin voorspellingen ‘the sky is the limit’, daarna is het kranten voorlezen, en op het einde is het ‘het kan alle kanten opgaan’.
  Dus nu de vragen : wat is concreet de bedoeling en waarom is er bijna nooit in jouw video’s sprake van de ‘alt coins’ koersen en projecties?

 5. Ik kijk niet naar leugens. Ik heb deze podcast niet gezien.

  Blijf zo ver als mogelijk weg van BTC. Het gaat op nul eindigen.

  Koop fysiek goud of zilver.

 6. Marc van der Chijs ! Een zeer inspirerende gast. Heb hem laatst gehoord bij FYW .

 7. Woehoeoeoeoe mexico, ik zit iets zuidelijker, lekkah hoor ff vrijheid terug.

 8. Omdat je het vraagt: Peter Schiff heeft wel verstand van economie (en geld)..

 9. Je doet dit erg leuk Madelon en je bedoelt t goed maar denk je werkelijk dat met het afschaffen van Fiat-geld de wereld zal verbeteren? De mensheid zal maar langzaam veranderen en met overgang naar crypto in zeg 10 jaar zal de maatschappij niet zomaar 180graden omdraaien naar een “superontwikkelde maatschappij”. Met crypto zal denk ik hetzelfde gebeuren als met Fiat geld, allerlei constructies worden er weer opgetuigd waardoor we gaan van crisis naar crisis. Het is hoe mensen omgaan met een systeem en als we met z’n allen “slimmer/netter” omgaan met Fiat-geld zou de maatschappij net zo goed verbeteren. Verbeter de wereld begin bij jezelf… goh lijk wel een dominee😇

 10. Thx voor je nieuwe video. Het is duidelijk dat de banken een nieuw verdien product hebben gevonden. Zonder te vertellen dat ze ook in crypto geloven gaan ze het wel bij hun vaste 2mio klanten een fonds aanbieden.

 11. Van harte gefeliciteerd met het volledig overstappen naar je eigen content. Altijd trouwe luisteraar geweest van de cryptocast, en madelon praat vanaf moment 1. Succes!

 12. Arno Wellens moet je echt eens interviewen. Spraakmakend en past echt goed bij jou!

 13. Daarnaast kan je Dollar Vigilante interviewen. Als het goed is heb je hem al ontmoet in Mexico

 14. Ik vind de content altijd key goed maar bestaat er hier podcast van op Spotify? Dan kan ik die ook inn de auto beluisteren zoals die van Madelon Navigeert.

 15. Slechte ontwikkeling dat banken aandelen ( invloed ) gaan kopen van een Exchange / aandeel houder van in dit geval.

 16. Percy beweert dat btc dit jaar nog naar 46000 euro kan gaan.

 17. Nice subs: "Met cornus also be calm care elle eten tube with a fat and is not tried to een feestje en zij vinden"
  18:29

  Ook erg vermakelijk: 19:07

 18. Iedereen kijkt naar 4 jaar terug wat Bitcoin deed! Ik kan niet begrijpen waar al die triljoenen vandaan komen?! Het boek Ready player One is dus geen fabeltje…

 19. Bitcoin is lang niet schaalbaar, snel en goedkoop genoeg om als cross-border alternatief te gebruiken. Ik denk dat het artikel geschreven is door een stagiaire.

  XRP is degene die de klus moet gaan klaren, en BTC is een goede store of value. 👌

 20. Bitcoin zal moeten gaan forken met producten die sneller zijn en goedkoper. Zoals Bch of Litecoin. Anders zal btc het digitale goud blijven voor biljonairs en instituties. Het zal geen echte usercase hebben. Andere coins nemen het stokje dan langzamerhand over die die rol wel kunnen vervullen. Maar goed…lastig om te accepteren voor bitcoinmaximalisten.

 21. Madelon welke video of video’s kan ik het beste kijken rondom het onderwerp investeren en voorspellingen rondom het idee van de ‘Great reset’? Wat er gaat gebeuren met ons geld en investeringen en voorspellingen hierin? Dankjewel alvast!

 22. Vraag een keer een "klassieke econoom" om mee te rijden. Het beste zou zijn Klaas Knot van DNB, maar dat zal wel niet lukken. Maar er is vast wel een ander te vinden. Misschien een andere bankier? Benieuwd hoe zij kijken naar de huidige monetaire ontwikkelingen. Hoe zien zij de toekomst van ons geld.

 23. Hoi Madelon. Waar vindt je het schema van Plan B zoals dit te zien is in je filmpje rond 10:11?

 24. Hypen op de all time high is vooral goed voor de vroege instappers.. Belangen belangen

 25. I disagree, i believe Gold is better then bitcoin to preserve wealth ! gold has proven it self for over 5000 years as a store of wealth, Bitcoin has not been around so long and there is a big difference between Gold & Bitcoin, Gold you can hold in your hand , Bitcoin is electronic and you cannot hold in your hand and if a power blackout comes you can't get to your crypto coins. Another reason why gold is still the real wealth is because all central banks hold tons of it . That,s something to think about…

Reacties zijn gesloten.