🚘 Willem Middelkoop over de BIG RESET – GREAT RESET | #8 Madelon Navigeert


Welkom bij de achtste aflevering van Madelon Navigeert! In deze aflevering spreek ik voor de tweede keer met Willem Middelkoop. Willem is auteur, geopolitiek-analist en eigenaar van het Commodity Discovery Fund en tevens voor het tweede maal te gast in Madelon Navigeert. Waarbij de vorige video een onwijs groot succes was en de gevolgen van de corona economie centraal stond, bespreken we nu de Big Reset de gevolgen die dit met zich mee brengt. Willem Middelkoop was namelijk één van de eerste die over dit concept schreef. Nu bevestigd het World Economic Form dat er een Great Reset eraan staat te komen. Samen met Willem Middelkoop bespreken we The Big Reset. Want wat is die Big Reset nou eigenlijk, hoe kenmerkt deze reset zich én hoe maken we hier profijt van. Dat en meer in deze nieuwe aflevering van Madelon Navigeert.

In Madelon Navigeert spreek ik bekende economen, journalisten en topondernemers. Met hen praat ik over geld, de economie en financiële vrijheid, om de kijker te inspireren en bewust te maken van financiële gezondheid. Ik neem je mee op een bijzondere reis langs sparen en investeren, inflatie en deflatie, kopen en huren en langs winst en verlies.

Vergeet niet te abonneren en te klikken op het belletje om geen enkele aflevering te missen. Ik wens je alvast veel kijkplezier en een fijne reis 👉🏻

✨ Bekijk het overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets:

💡 Willem Middelkoop
▪️ Website:
▪️ Twitter:
▪️ Boek Big Reset:

📺 Volg mij via:
▪️
▪️
▪️

🚀 In samenwerking met:
▪️ BOTS by RevenYou:
▪️ Story Waardenburg BMW:
▪️ Productie: House of Yellow:

📩 Contact
▪️ contact@madelonvos.nl
______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt!
👉🏻

Veel liefs,
Madelon Vos

______________________________

📃 Disclaimer: Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#willemmiddelkoop #economie #bigreset

21 gedachten over “🚘 Willem Middelkoop over de BIG RESET – GREAT RESET | #8 Madelon Navigeert”

 1. 2 afleveringen achter mekaar bekeken. Plan B en Willem Middelkoop. Als de dollar valt en Reset gelezen. Brilliant.

 2. Wat ik mezelf vooral afvraag: Stel je krijgt van de overheid een huis om in te wonen. Wie zegt dan wie waar en in wat voor huis mag wonen? We willen tenslotte allemaal het liefst in een mansion wonen op een mooie locatie met mooi weer omringd door prettige mensen. Maar we hebben daar niet onbeperkt plek voor. Hoe los je dat op?

 3. Wtf? no Wef oh maar?
  Wacht effe héél leuk allemaal maar ik kan me niet herinneren dat ik of dat wij hier ook maar enige stem in hebben? Is de demonstratie eigenlijk wel echt?
  Als onze politici lid zijn van de padvinders club vanSwabb, prima. maar de afspraken die ze daar maken ons worden opgelegd dan is er iets heel erg mis!
  Kijk maar naar de Om van Canada! Trudeau is ook een welpje, net als Mark Rutte, onder de vleugels van hopman Swap

 4. Hoe zit het met Klaus Schwab en zijn uitlating en dat niemand meer iets zal bezitten? (Onteigening)

 5. Af de moeite genomen om hem nogmaals te gaan kijken, na je tweet op Twitter.

 6. Mensen werden gedwongen schulden aan te gaan. Kijk naar de studenten met hun studielening. Wat hadden ze gemoeten, dan? Heeft je kind 6 jaar keihard gebikkeld op het gymnasium, voeren ze het leenstelsel in. Moet ze dan als hoog intelligent kind maar haar leven slijten achter de kassa, omdat haar moeder te arm is om haar studie te bekostigen? Wat is dat voor feodaal systeem?

 7. Ik zit inmiddels op de 1.20 ongeveer en hoor Willem zeggen dat mensen met een bijstandsuitkering met alles worden geholpen en zomaar een koelkast krijgen. Ik weet niet welke gemeente dat is, maar daar wil ik dan wel wonen! Ik ben nog nooit geholpen met inrichtingskosten, met ziektekosten die het gevolg waren van meerdere medische blunders. Ik krijg 2x per jaar een armoedepotje om duurzame goederen te vervangen. Gaat op aan medische kosten. Koelast kapot? pech. Zoek het maar uit. 
  Als ik niet ziek was, zat ik ook niet in een uitkering. Maar je kunt in een uitkering helemaal niet ziek zijn, want daar is geen geld voor. Je knapt dus niet op, nee je wordt zieker. Ik heb alles ingeleverd. Ik ga al jaren niet meer uit. Ik heb geen huisdier meer. Geen auto. Geen vakantie. Niks. Ik heb een huis en eten. Verder is er niks. Oh ja: een fiets. van tien jaar oud. En die blijft van mij. Mijn fiets is heilig. Dat is mijn enige vervoersmiddel en maakt dat ik nog ergens kom.

 8. Geld moet van goud zijn, zoals huizen, auto's, smartphones, koelkast.

 9. Mighty King Dollar wordt gedekt door the Full Faith and Credit of the United States Armed Forces. Maar wat is daar straks van over?

 10. Dit was weer een hele interessante feed. Ik blijf dit kanaal zeker volgen.

 11. WEF agenda / great reset is made in China. Het dictatoriale extreem linkse / communistische China régime grijpt de macht!

 12. Wat een eye opener is dit.
  Dit gesprek maakt ook ineen keer zoveel duidelijk wat er gaande is in deze wereld.
  Madelon en Willem, bedankt voor deze informatie.

Reacties zijn gesloten.