🚘 Ons geld is stuk: is Bitcoin de oplossing? Met de Slagters en Mol | Madelon Navigeert S2


πŸ™πŸ» Abonneren zou ik waarderen: πŸ‘‰πŸ»
πŸ₯‡ Handel gratis €1000 in cryptocurrencies πŸ‘‰πŸ»
πŸ† Claim hier je gratis gram goud πŸ‘‰πŸ»
πŸ‘©πŸΌβ€πŸŽ“ Gratis cursussen, community, ebook en meer: πŸ‘‰πŸ»

Welkom bij de vijfde aflevering van Madelon Navigeert Seizoen 2! In deze aflevering hebben we een primeur te pakken. We spreken voor het eerst in de geschiedenis van Madelon Navigeert Met drie gasten, namelijk Bert Slagter, Peter Slagter Γ©n Bart Mol. De heren, ook wel bekend van Satoshi Radio, praten ons bij over het onlangs verschenen boek van de gebroeders Slagters: β€œOns geld is stuk.” Het geld is namelijk stuk en bitcoin zou mogelijk een onderdeel van de oplossing zijn. Waarom dat zo zou kunnen zijn, weet ook Bart Mol die afreisde naar El Salvador om daar aan der lijve te ondervinden wat het doet met een land als zij Bitcoin als officieel betaalmiddel omarmt.

In het tweede seizoen van Madelon Navigeert spreek ik bekende economen, journalisten en analisten. Met hen praat ik over geld, de economie en de toekomst om de kijker te inspireren en bewust te maken van financiΓ«le gezondheid. Ook dit seizoen maken we weer een bijzondere reis, langs positieve en negatieve rente, kopen of verkopen Γ©n langs inflatie en deflatie en langs stijgende en dalende koersen.

Abonneer jezelf en klik op het belletje: πŸ‘‰
Ik wens je alvast veel kijkplezier en een fijne reis!

β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬

πŸ’‘ Bert Slagter
β–ͺ️ Twitter:
πŸ’‘ Peter Slagter
β–ͺ️ Twitter: h
πŸ’‘ Bart Mol
β–ͺ️ Twitter: h

πŸ“Ί Volg mij via:
β–ͺ️
β–ͺ️
β–ͺ️

πŸ™Œ In samenwerking met:
β–ͺ️ GoldRepublic:
β–ͺ️ Bitvavo:

πŸ“ˆ Een overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets β–ͺ️

πŸ“© Website, contact & gratis cursussen en community
β–ͺ️

😍 Nog meer Madelon Navigeert afleveringen!
β–ͺ️Klik dan hier πŸ‘‰

πŸš€ Wil je mij helpen? Dat kan door deze video te delen op Instagram, Twitter, Facebook en/of Whatsapp, telegram, etc. Tag mij even en ik deel het ook, alvast bedankt!!

⏰ Timestamps
0:00 – Intro
3:55 – Ons geld is stuk
22:10 – El Salvador
37:27 – Bitcoin technische ontwikkeling
01:06:00 – Outro
β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt!
πŸ‘‰πŸ»

Veel liefs,
Madelon Vos

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Bitvavo & Gold Republic.
&

β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬

πŸ“ƒ Disclaimer: Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#arnowellens #economie #banken

30 gedachten over “🚘 Ons geld is stuk: is Bitcoin de oplossing? Met de Slagters en Mol | Madelon Navigeert S2”

 1. Ik ben de koffietijdkijkster van 62 die sinds februari in de crypto zit. Vind het zeer interesant en leer nog dagelijks. Vooral van jou video's. Graag zou ik het boek willen lezen om zo nog meer te leren.

 2. Toffe aflevering !! Ik zou het boek ook graag willen winnen om het vervolgens door te kunnen geven aan mijn omgeving.

 3. Ik wil dat boek wel krijgen eigenlijk. Met mijn 58 jaar hoor ik blijkbaar bij die 'oude damesgroep', maar ik ben juist al een tijdje bezig mijn kinderen en vrienden te 'onderwijzen' in crypto en blockchain. Wat extra kennis zou zeer welkom zijn!

 4. β€œ Weten niet wat een desktop of een laptop is”-Wat een onzin zeg! In Cuba misschien. Er is iemand een keer de grens over geweest 🀣

 5. Leuke aflevering. Vraag me telkens af waarom je in een auto rond rijd, ga toch lekker ergens binnen zitten. Geeft denk ik meer rust qua uitzending. Verder volg ik je graag πŸ‘ŒπŸΌ

 6. Toffe aflevering! Het boek staat op m'n verlanglijstje, zou 'm graag winnen, blijven leren 😎

 7. Mooi aflevering, hopelijk heeft die nare man van een Schimmelpenninck deze aflevering ook gekekenπŸ˜›πŸš€

 8. Zou het super leuk vinden om het boek te winnen. Ik hoop hiermee nog meer te weten te komen over de techniek erachter aangezien dat ik de bitcoin whitepaper nog best pittig vond. Als ik het boek uit heb zal ik hem aan mijn broer geven op de hoop dat hij ook eindelijk gaat investeren in bitcoin. Ik krijg hem maar niet overtuigd πŸ˜€

 9. Hai. Enkele grote vraagstukken op deze wereld: Het klimaat, de toekomst van ons geld, het militair industrieel complex, onze consumptie"verslaving", onderdrukking, armoede. Het houdt natuurlijk ergens verband met elkaar. Ik heb me enigszins verdiept in oorlog, en de geldstromen die daar aan ten grondslag liggen en hoe ze lopen, stemmen niet bepaald vrolijk. Een boek zoals in de aflevering besproken zou een hele goede (algemene) aanvulling op niet alleen mijn kennis kunnen zijn. En bedankt voor deze leerzame autorit!

 10. Ik zou super graag het boek willen winnen!! Dit omdat ik sinds kort zeer geinterresseerd ben gaan vinden, en ik merk dat ik nog wel wat meer β€˜basiskennis’ kan op doen.

 11. Hoe werkt dat met een camera aan de buitenkant ? Heb je een selfstick aan de auto geplakt of is er een drone die meevliegt ? Mooi gedaan hoor

 12. Dank voor dit fijne gesprek in fantastische setting. Ik werd hier heel blij van! Een top aflevering weer Madelon! En ook de heren dank voor jullie onbevangenheid en mooie vergezichtenπŸ‘

 13. Lekker liggend aan het zwembad in Thailand ( ff vakantie) heeft deze 57 jarige old lady vol aandacht naar jullie geluisterd. Ik ben een bitcoin liefhebber. En maak mij zorgen over de toekomst. Ik denk dat de spelregels aan het veranderen zijn en dat juist de mensen die nu al weinig inkomsten hebben de dupe gaan worden.
  In Thailand is het nu al janken met de pet op doordat de covid maatregelen er flink in hakken. Toeristische industrie, erg belangrijk hier, is kapot. Geen geld, geen eten.
  Jongens, heel veel succes met jullie boek. Madelon, dank je wel voor wederom goede en begrijpelijke info.

 14. Ik investeer wel in Bitcoin maar ik weet er nog niet zo heel veel van. Dus ik zou graag het boek ontvangen om er wat meer over te leren.

 15. Bedankt weer. Onbereikbaar willen zijn is ook nu wel actueel

 16. Wederom een leuke aflevering. Helaas is het zon/verduisteringsscherm van hey dakraam kapot van je mooie auto. :(. Het boek staat op het verlanglijstje van de sint. πŸ™‚

 17. Interessante video, graag doe ik mee met de verloting van het boek om meer info te vergaren.

 18. Ik zou graag het boek willen winnen omdat ik graag wil starten met het investeren in bitcoin en het boek lijkt mij een mooi beginpunt ;D

 19. Kan niet wachten tot dat dit kanaal begint over de echte mogelijkheden van crypto @ XRP en HBAR

 20. Hey Madelon, ik ben Yannick en ik houd met een vriend van me ons profielwerkstuk in 6 VWO over Cryptocurrency in de toekomst, dit boek zou daar perfect op aansluiten! Ook komt het heel goed gelegen als kerstcadeau en hoop ik het door te kunnen geven aan mensen die hier ook meer over willen weten. Groetjes!

 21. Hey Madelon leuke en interessante video! Mij lijkt het erg leuk om het boek te winnen. Ik ben namelijk bezig met een profielwerkstuk over cryptocurrency. Juist omdat ik denk dat de cryptocurrency juist in de jonge generatie meer aandacht verdient. Het boek zou erg helpend zijn bij het verbreden van mijn kennis en wellicht het toelichten aan andere mensen😁

 22. Hey Madelon! Ik zou het boek graag willen lezen om zelf meer de diepte in te gaan, om het vervolgens aan mijn vader te geven die nog helemaal niks van bitcoin snapt en er op tegen is. En de laatste stap zou mijn oma zijn die niet begrijpt wat er gebeurd.

 23. De rode draad door al je navigatiegesprekjes is bangmakerij voor de grote reset, die al vaak is aangekondigd en waar vele boeken over volgeschreven zijn maar tot op heden niet wil doorzetten, de onontkoombare inflatie, die nu eenmaal het gevolg is van het ingezette monetaire EU beleid en de conclusie dat kijkers daardoor hun geld moeten beleggen in je sponsors Bitvavo en/of Goldrepublic. Nodig voor de verandering eens iemand uit die kritisch kijkt naar crypto of goud. Of mag dat niet van je sponsors?

 24. Leuk om als leek deze aflevering te hebben gezien . Alleen het aspect van crimineel geld ( bitcoin) stromen heb ik gemist in de aflevering. Wat niet alleen een probleem is voor banken maar ook een probleem is voor de wereldgemeenschap. De zonnebrand had ook cocaine kunnen zijn . Of geld om wapens en daarmee revoluties te ondersteunen.

 25. Interessant interview.
  Boek tip: 1971 van Edin Mujagic (over de effecten van het verlaten van de goudstandaard in 1971, en de problemen die dit vandaag veroorzaakt).

Reacties zijn gesloten.