🚗 Econoom Kees de Kort over CORRECTIE huizenprijzen en aandelenmarkt & BITCOIN | Madelon Navigeert


❤️ Abonneer en klik op de bel voor meer 👉🏻
🙏🏻 Meer video’s zien? Klik dan hier voor meer 👉🏻
🥇 Handel gratis €1000 in cryptocurrencies 👉🏻
🏆 Claim hier je gratis gram goud 👉🏻
👩🏼‍🎓 Gratis cursussen, community, ebook en meer 👉🏻

Welkom bij de zesde aflevering van Madelon Navigeert Seizoen 2! In deze aflevering spreek ik dé macro-econoom en beurscommentator van BNR Nieuwsradio, Kees de Kort. We gaan dieper in op de gevolgen van jarenlange geldcreatie. We zoomen in op het afgelopen jaar, een jaar waarin de beurs floreerde, de huizenprijzen door het dak gingen, maar de koopkracht van de Euro fors af nam. Kees is sceptisch en terecht, niet alleen over de economie, maar ook over alternatieve betaalmiddelen zoals Bitcoin. Kortom, deze aflevering wil je gewoon niet missen.

In het tweede seizoen van Madelon Navigeert spreek ik bekende economen, journalisten en analisten. Met hen praat ik over geld, de economie en de toekomst om de kijker te inspireren en bewust te maken van financiële gezondheid. Ook dit seizoen maken we weer een bijzondere reis, langs positieve en negatieve rente, kopen of verkopen én langs inflatie en deflatie en langs stijgende en dalende koersen.

Abonneer jezelf en klik op het belletje: 👉
Ik wens je alvast veel kijkplezier en een fijne reis!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

💡 Kees de Kort
▪️ Twitter:

📺 Volg mij via:
▪️
▪️
▪️

🙌 In samenwerking met:
▪️ GoldRepublic:
▪️ Bitvavo:

📈 Een overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets ▪️

📩 Website, contact & gratis cursussen en community
▪️

😍 Nog meer Madelon Navigeert afleveringen!
▪️Klik dan hier 👉

🚀 Wil je mij helpen? Dat kan door deze video te delen op Instagram, Twitter, Facebook en/of Whatsapp, telegram, etc. Tag mij even en ik deel het ook, alvast bedankt!!

⏰ Timestamps
0:00 – Intro
3:45 – Totstandkoming & gevolgen inflatie
24:49 Centrale banken visie
34:32 – Beleggingen
42:55 – Bitcoin positie en toekomst
48:45 – Maatschappelijke onrust & oplossingen
57:05 – Outro
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt!
👉🏻

Veel liefs,
Madelon Vos

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Bitvavo & Gold Republic.
&

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

📃 Disclaimer: Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#arnowellens #economie #banken

30 gedachten over “🚗 Econoom Kees de Kort over CORRECTIE huizenprijzen en aandelenmarkt & BITCOIN | Madelon Navigeert”

 1. ❤️ Abonneer en klik op de bel voor meer 👉 https://bitly.com/AbonnerenMadelonVos
  🙏 Meer video's zien? Klik dan hier voor meer 👉 https://youtube.com/playlist?list=PLc3jwot1DH7LHokXWqWWpVVHPDvXvgStQ
  🥇 Handel gratis €1000 in cryptocurrencies 👉 https://bit.ly/BitvavoNavigeert
  🏆 Claim hier je gratis gram goud (€50) 👉 https://www.goldrepublic.nl/madelonvos
  👩🏼‍🎓 Gratis cursussen, community, ebook en meer 👉 https://madelonvos.nl/gratis

 2. Mijn indruk is dat Kees totaal niet op de hoogte is van crypto/bitcoin. Als hij zich er in zou verdiepen zouden we misschien nog interessante ideeën van deze meneer horen.

 3. Kees, heb je het nou over het immuunsysteem vd finaciele wereld :p ingrijpen verstoort de hele cyclus..de paralellen met ons immuun en virusjes zijn ongekend XD

 4. Weer machtig interessant met Kees de Kort ! Ik hoop dat Kees ongelijk krijgt want anders worden velen de dupe die er verder ook niets aan kunnen doen. Rente omhoog betekent overigens ook dat landen als Italië, België en Frankrijk wellicht hun staatsschulden niet langer kunnen afbetalen en technisch failliet gaan. Dat overleeft de Euro wellicht niet. De consequenties daarvan zouden wel eens het aller grootst kunnen zijn !

 5. Man man man, allerlei commentaren over bitcoin en tja……

 6. Denk dat Kees denkfout is dat geld een overheids ding is en dat we terug moeten naar autoriteiten die weer verantwoordelijk moeten worden. Dat is een assumptie die je wellicht niet wil nemen. Uit het verleden blijkt dat overheden hier hard in kunnen falen.

 7. 44.43 Madelon: " Ik heb een creditcard Kees. Waarmee ik overal met bitcoin kan betalen!"
  Madelon, Hoeveel 'betaal' je hier nu uiteindelijk voor? Ik neem aan dat er een verekening is voor het 'valuta' risico en er commissie of andere kosten zijn.

 8. Interessant interview. Madelon doet het uitstekend, stelt relevante vragen en houdt de rode lijn goed in de gaten. Kees heeft best wel wat te melden maar praat helaas nogal snel, binnensmonds en onduidelijk. De automatische ondertiteling kan er geen chocola van maken, en ik ook lang niet altijd.

 9. Snap het prezen niet zo. Lijkt me geen verkeerde man, maar je hebt heel weinig aan een conservatieve blik in een markt die op een nooit eerder voorgekomen kantelpunt staat. Cash is het laatste dat je nu moet aanhouden.

 10. Madelon, dank voor de juiste vragen en Kees bedankt voor de heldere uitleg van wat er op dit moment gebeurt. Het beste voor 2022!

 11. Mooi een keertje tegengeluid over Bitcoin, dat mag ook wel eens. Denk als huizenprijzen zakken bitcoin net zo hard want dan zullen mensen hun bitcoins dumpen om hun leningen bij te storten bijvoorbeeld of om hun bedrijven te redden.

 12. Kees is een oldskool econoom die het nieuwe geld niet kent en wil kennen. Hierdoor denkt hij nog in oude oplossingen en zal hij nooit meer actueel worden. Het beste is dat hij zijn frustraties naast zich neerlegt en van zijn pensioen gaat genieten. Ik ben van mening dat uiteindelijk het door de Europese centrale bank gecreëerde digitale geld gebruikt gaat worden om de pijnlijke, maar noodzakelijke correcties van het mislukte economisch monetair beleid te “resetten”. Dit is de enige optie de de ECB nog heeft om haar straatje schoon te vegen.

 13. Thanks Madelon voor je interviews, wat een goede vragen stel je!
  Openbaring voor mij om je kanaal te volgen.
  Keep on going 😁

 14. Een hele fijne uitleg over de storm waar we nu inzitten.

 15. Goede waarschuwing van Kees m.b.t. beleggen. Madelon heeft het over 20-30% winst op de aandelenmarkt over n jaar maar als je die niet neemt is t ook n ander verhaal en kan die winst ook zo weg zijn. Zie nu begin 22 als men vooral in tech zit.
  Mooi stukje was dat Madelon Kees uitlegde over het kunnen betalen met Bitcoin haha.

 16. Kom hier nav Madelon Praat. Goed interview en helemaal zonder geschreeuw. Dat kan dus wel!

 17. Kees zegt gewoon: dit gaat niet goed eindigen. Er is gewoon geen leuk einde aan te breiden. Het wordt een Tsunami Madelon. Dit komt niet meer goed.

 18. Er is schaarste omdat veel mensen tussen de 20 en 35 thuis zitten, het leven voor deze groep is redelijk uitzichtloos. Heel veel jongeren blijven thuis wonen dus hebben geen rede om 40 uur te werken.

 19. Kees had gelijk met zijn wantrouwen t.o.v. de bitcoin. Op 6 maand tijd gecrasht naar de helft.

 20. de voorspellingen kwamen goed uit! en… de rentes stijgen weer dus je mag Kees weer opnieuw uitnodigen

 21. Investeren op de juiste manier heeft mijn kijk op hoe iemand succesvol kan zijn in het leven veranderd. Ik heb mijn schuld kunnen vereffenen en heb een overschot om voor mijn gezin te zorgen. Meerdere banen werken voor geld is niet de optimale manier om financiële vrijheid te bereiken. Helaas komen we daar later in het leven achter. Goede video

 22. Nog een keertje geluisterd, inflatie was 11 maanden 4% hahah die Kees, super jullie 2 dank 🙏

 23. Verstandige vriend, bitcoin als onderpand. Wijsheid achteraf?

Reacties zijn gesloten.