🔻China FUD🔻 deze token daalde 53%!! + Analyse BTC/ETH/ADA/ENJ/HT/UNI


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van BTC/ETH/ADA/ENJ/HT/UNI. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

0:00 Intro & nieuws
1:41 BTC
7:10 ETH
9:12 ADA
11:32 ENJ
13:42 HT
13:57 UNI

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

30 gedachten over “🔻China FUD🔻 deze token daalde 53%!! + Analyse BTC/ETH/ADA/ENJ/HT/UNI”

 1. Bedankt voor de TA en de uitnodiging voor de bespreking. Graag Dent en Shiba Inu een keer meenemen in de TA.

 2. Dank weer voor de analyse. Verzoekje voor morgen of donderdag: $SOLVE en/of $ZIL

 3. Hoi John , bedankt voor je uitleg iedere week mijn vraag is zit je zelf al in de Bitcoin of wacht je eerst op een eventuele daling?

 4. Bedankt weer voor de update, ik heb verschillende munten waar ik af en toe winst uit haal die ik weer investeer in oa bitcoin.
  China maakt mij niet bang met hun uitspraken. Kopen in paniek 💪

 5. Blijf het vreemd , maar vooral jammer, vinden hoe angstig mensen (buiten China) hier dan zo heftig op reageren. Voor mij zijn het de mooiste momenten om weer fijn wat muntjes in te slaan.

 6. Mijn strategie blijft ongewijzigd. Maar ik kan mezelf voorstellen dat de markt hierop reageert, in combinatie met alle heisa omtrent Evergrande.

 7. Prachtig al dat fakenews en onzinnieuws. Altijd weer mooie momenten om bij te kopen. Nee ik ben niet bang voor een dip, gewoon doorgaan! Thx voor de info!

 8. Bedankt voor jouw analyse kan je jouw licht eens laten schijnen op QNT.? Ben ik heel benieuwd naar groet Ton

 9. Dankjewel weer voor de uitleg 👍🏻 wat ik me wel afvraag is ? huizenmarkt ? sky high ,aandelen beurs ?sky high .Ik denk waar heb ik dat eerder gezien?Er is nog nooit zoveel schuld geweest wereldwijd ik denk ?er komt een nieuwe recessie ?

 10. Goedemiddag,

  Bedankt weer voor je mooie analyse John 👍🏻😀

 11. Hi John, ik volg je analysis nu al een tijdje. En als Hodler keer in ook wel iets. Maar ik vroeg me af, hoe weet je nu juist wanneer je moet stoppen met Hodlen? Wanneer is de tijd rijp om best alles uit te kopen. Want je kan wel hodle for life aanhouden, en telkens alles als een kaartenhuisje in elkaar zien vallen en vloeken dat je weer niks hebt. En daar schiet je niks mee op. Terwijl als je trade ben je heel snel uit de markt. Waar doe je het meeste voordeel mee, en wanneer uitkopen als hodler.

 12. Het heeft invloed maar ik hou vast en lower lows en higher higd Ik noem het een correcttie en het woord crash vind ik veel tever gaan Als je lijkt waar het een jaar geleden stond Goede TA kijk ernaar uit voor de volgende.

 13. Ik zit net naar de TA te kijken als de paarse en gele lijn kruisen wat heeft dat voor effect Daling?

 14. China zit in de top van bitcoin holders.
  Iedere keer als ze dit aankondigingen wordt hun wallet groter🤣

 15. Mooie analyse! Helpt me echt vooruit 🙂 Zou graag eens VET en TEZOS en ALGO door jouw laten analyseren!

 16. Je zag wel door het (bijna) omvallen van Evergrande in China een reactie op de aandelenmarkten wereldwijd. Als dat doorzet dan zou dat vervelende gevolgen kunnen hebben voor de cryptomarkt denk ik. Dat baart me meer 'zorgen' dan het andere fud nieuws vanuit China, dat hebben we wel al vaker gehoord…
  Ben eigenlijk wel benieuwd hoe jij hier tegenaan kijkt?

 17. China verbied crypto…verteld mij meer : wij kunnen er geen winst uit halen omdat we het niet begrijpen dus we gaan het verbieden 🤣in mijn ogen alles wat China zegt en doet is bullsh*t…no fear in de crypto alleen hele mooie aanbiedingen 👌👍💪

 18. Ik wou dat ik John was,
  Gewoon een dag niet mezelf was,
  Dat ik alles zag wat hij zag.
  Men Pnl weer groen was.
  En wij dan nog steeds wij was.

  Grapje natuurlijk. Join de discord jongens. Long term rendement en kennis.

 19. Wat zal de echte bodem zijn als die flink gaat dalen is dan een daling naar de 20k mogelijk?

 20. Altcoin-seizoen is bijna aangebroken, het is echt een risico geworden om nu niet in Cryptocurrency te investeren, dit zou nu in elke verstandige individuele lijst moeten staan

 21. Ik geloof helemaal niks meer van wat china zegt, zit pas net in de crypto

 22. I think china want you to sell all your Coins and they are the Top in population of BTC lol

Reacties zijn gesloten.