🔥 Bitcoin omhoog, Bakkt, Libra, Globalcoin & Technische Analyse | #1 Madelon Praat | Madelon Vos


Hoi, wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe video. In deze video trappen we af met de verjaardag van mijn YouTube kanaal, want Misss Bitcoin bestaat een jaar! We kijken terug op afgelopen jaar met veel dankbaarheid en plezier. Ook gaan we in deze video dieper in op de macro-economische problemen waar onze economie momenteel mee te kampen heeft. Het vooruitzicht is namelijk niet veel goeds.. Dit sluit aan op de opmars van de BigTech en de crypto exchanges. We gaan dieper in op hun plannen: onder andere die van Facebook en bespreken hoe er langzaam aan de poten van de banken en het monetair systeem wordt gezaagd.

00:12 Misss Bitcoin bestaat 1 jaar! 🎉
06:32 Terugblikken op video’s uit de oude doos.
08:18 Bakkt gaat bijna live
11:41 Facebookcoin, Libra, Globalcoin
16:42 Betaalpas Coinbase
20:00 Visa nieuw blockchain achtig transactie middel
20:42 Het macro-economische plaatje
26:48 Technische Analyse

🙏🏻 Support dit kanaal via:
▪️Gratis cursussen & ebook:
▪️Uitgebreide cursussen: *10% korting met code MADELON10
▪️Koop veilig goud/zilver:
▪️Koop veilig Bitcoin/crypto: *€5 gratis bitcoin
▪️Handel veilig Bitcoin/crypto: *Geen handelskosten op eerste €1000
▪️Beleggen in aandelen via: *€200 gratis transactietegoed

Ik accepteer geen donaties. Gebruik het geld dat je zou willen doneren alsjeblieft om te investeren in jezelf of in Bitcoin! Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten. Bedankt!

👉🏻 Volg mij via:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Twitter:

📺 Kijk deze belangrijke video’s terug:
▪️Bescherm je vermogen:
▪️Bitcoin halving 2020:
▪️Inflatie / deflatie:

📕 Bij deze mijn faves en must reads:
▪️Geldmoord:
▪️The Bitcoin Standard:
▪️Als de dollar valt:
▪️Big Reset:
▪️Beleggen met TA:

📈 Tools voor Technische analyse:
▪️Charting tool:

💻 Hardware & Software
▪️Final Cut Pro X
▪️Adobe Photoshop
▪️Macbook Pro

📩 Contact
▪️contact@madelonvos.nl

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos
______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

30 gedachten over “🔥 Bitcoin omhoog, Bakkt, Libra, Globalcoin & Technische Analyse | #1 Madelon Praat | Madelon Vos”

 1. Toegegeven, ik moest even aan je wennen, maar je bent gewoon heel erg goed bezig Madelon! Je structurele aandacht voor ''the big (macro) picture'' vind ik top. Voorkomt navelstaren op crypto en zet het geheel in het juiste perspectief. Bewonderenswaardig dat je er zoveel tijd en energie in steekt. Ga vooral zo door!! 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 Top(per)!

 2. Niet schamen voor de eerdere videos, het is een groeiproces en je doet het wel even allemaal – one woman show. Helemaal top! We love your channel!

 3. Als kijker van het eerste uur, moet ik zeggen dat je altijd weet te boeien. Sommige dingen hoor ik als eerste van jou.
  Ik merk ook op dat het macro-economische mij mateloos interesseert, dat mag van mij wel uren duren ^v^

 4. Hoi Madelon, ontzettend gefeliciteerd met het één jarige bestaan van jouw kanaal en super gefeliciteerd met de vrijheid als startende ondernemer! Ik ben ook zelfstandige, eigenaar van een administratie/accountancy kantoor in Amsterdam. Ik kan mij zo voorstellen dat jij al een hoop weet over de financiële wereld en over alle administratieve werkzaamheden die erbij komen kijken als zelfstandige. Toch zou ik jou willen uitnodigen voor een kop koffie om jou als jij dat leuk vind verder te helpen (als nodig uiteraard). Groet, Nigel

 5. Hey Madelon gefeliciteerd met je eerste jaar en ga zo door meid! Ik ben trots op je en nu partyyyyyy;-)

 6. gewoon aan je haar bijven zitten en je vaste woorden gebruiken! dan ben je lekker jezelf:)

 7. Is het aannemelijk dat de aandelen van Facebook op de NSE door de komst van globalcoin een explotione groei zal gaan opleveren?

 8. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Zelf hou ik meer van meer Bitcoin/crypto gerelateerde info en minder macro economisch. Afwisseling is goed maar ik heb wel voorkeur 😉

 9. Tip: de analyse.. doe je die met een oude mono mic? Waarom niet zelfde als film ervoor? En als je er nu geen groene achtergrond achter hebt maar je echte muur/kamer hoeft ie ook niet uren te renderen:). Maar mooie films ga zo door!

 10. Bedankt voor je Analyse. Het Facebook verhaal is echt beangstigend. Intussen is het bad-bank verhaal van Deutsche Bank terug opgedoken. Even dus een bad-bank oprichten en klaar is kees.
  De markt was er zeker niet van onder de indruk. Koers stijgt slechts 1.36 %. En dat men zomaar even een bad-bank kan oprichten. Wie zal dan instaan voor de waarborg? In België hebben we hetzelfde meegemaakt met Dexia. Dat hebben ze laten failliet gaan. Daarna Belfius opgericht, en alle toxische kredieten even afgezonderd in de rest bank Dexia. Maar samen met Frankrijk staat het arme belgisch volkje met miljarden euro's borg. Hoe slecht het financieel systeem er voor staat kan je van Markus Krall horen in volgende youtube filmpje. https://www.youtube.com/watch?v=dku7LfketuQ&t=2977s . Trouwens Markus voorspelt een collapse van het financieel systeem in 2020. Zal het z'n vaart nemen? Met heel wat kunst en vlieg werk zal men 'het systeem' proberen kost wat kost in stand houden. Want geef nu toe, niemand maar ook niemand heeft er belang bij, en zo zal men het ook verkopen, en bijgevolg zal men het onderste uit de kan halen. En kan een volledige collapse gerust een aantal jaren nog op zich laten wachten. Geloof me vrij ze zijn zeer maar zeer inventief.

 11. Hoi Madelon waarom leg je niet eens uit hoe de geld creatie werkt. Zo ik wel leuk vind.

 12. Gefeliciteerd met wat je nu al bereikt hebt! Ga zo door! En ik blijf graag kijken

 13. Hi Madelon, heb je al eens overwogen te praten over Maker en de CDP? Ik vind het concept heel interessant en via DAI hebben mensen nu de optie meer stabiliteit te vinden in de crypto markt.

 14. Madelon wel tof dat je jezelf zo kwetsbaar durft open te stellen. Jammer dat er dan vanuit bepaalde kringen tegen je aan wordt gekeken omdat je geen 'Master' hebt… Zegt meer over hen dan over jou. Heel erg succesvolle ondernemers, lees multimiljonairs, hebben net hun middelbare school afgemaakt en ook geen 'Master'. Wat belangrijker is, is dat je iets met passie doet, waar je achter staat, en waar je keihard voor werkt. En volgens mij doe je dat allemaal. Heel veel succes toegewenst!

 15. Tip: kijk eens naar de videos van Cryptozombie. Niet voor de inhoud (die van jou is goed) maar voor de vorm. Hoe hij het technisch doet is echt heel goed!!

 16. Cashgeld aanhouden is Nationale veiligheid, wat de banken ook zouden willen uit gemak en graaizucht, we blijven altijd een percentage cash aanhouden .. Grootste gevaar is een cyber war namelijk ..

 17. Dit is waarschijnlijk het laatste jaar om nog 1 hele bitcoin te kunnen bemachtigen voor de normale consument.

 18. Als ik nu een altcoin koop en bitcoin gaat van 9k naar 6k wat gebeurd er met mijn geld. Ook al zou mijn altcoin niet in waarde dalen word mijn geld minder omfmdat allles in btc is gekippeld

 19. Net op uw Vlog terecht gekomen, behoorlijk interessant maar misschien ietsje korter maken om de interesse hoog te houden. Nu over het eigenlijke onderwerp, wat denk jij? Zal de Libra de Bitcoin en andere coins uit de markt duwen of denk jij dat beiden naast elkaar kunnen blijven bestaan? Ik denk het laatste want waar de Libra stabiliteit zal bieden wegens zijn koppeling met Euro, Dollar en Yen en Bit- en andere coins dit niet (kunnen) bieden deze laatste dan wel het voordeel dat men hier meer winst kan uithalen (daartegenover staat natuurlijk ook de mogelijkheid op veel verlies vanwege het hoog speculatief verlies van deze coins). Kan je hier eens een topic van maken?

 20. ik geniet zo van alle kennis die je hebt en ons vertelt. ga zo door!!!

 21. Klinkt alsof je een proces te optimaliseren hebt ;). Veel succes met je kanaal!

 22. Ik kan al je YouTube videos verwerkings bezigheden, publiceren werk etc. op een zeer unieke en gigantisch grote wijze…100% uit handen nemen…lets talk.

 23. Mining bitcoin from inside a
  🌷Dutch🌷 Windmill.
  Brilliant ……
  😁

Reacties zijn gesloten.