๐Ÿ“Š Cardano (ADA) prijsverwachting 2022! Hoe haalbaar is $3.00?

laatste update: 08-2022


#Cardano heeft maandenlang sterk omlaag getrend, maar laat eindelijk sterke reversal signalen zien. Wat willen we nu zien, waar kun je de dip kopen en wat is er voor nodig om naar een nieuwe all time high te bewegen? #prijsverwachting #2022. Dat is wat ik behandel in deze video!

โœ… Crypto Tradecursus en Educatiegroep informatie!
๐Ÿ‘‰

โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
๐Ÿ“ƒ Sluit je aan bij ons telegramkanaal:

โšก๏ธVolg ook onze andere socials!:
Telegram chat:
Twitter:
Instagram:
Nieuws feed:
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
๐Ÿ“ˆ Voordelen op Bybit exchange!
Wil jij kortingen en leuke voordelen ontvangen op een van de beste exchanges om met leverage/hefboom op te handelen? Meld je dan nu aan via de onderstaande link!
๐ŸŸข Bybit korting:

๐Ÿ“ˆ 1.000 euro handelskorting op Bitvavo!
Mocht je net beginnen met crypto dan raadt CryptoCoinTalk Bitvavo aan. Een plug en play Exchange met een ideal fiat gate way.
๐ŸŸข Bitvavo Korting:

๐Ÿ“ˆ 20% handelskorting op binance!
Wil jij 20% korting ontvangen op het grootste exchange binnen crypto? Meld je dan nu aan via de onderstaande link!
๐ŸŸข Binance korting:
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Over ons:
In april 2020 hebben wij besloten om CryptoCoinTalk op te richten, een community die een sterke focus heeft liggen op de educatie van traden, wat onze community uniek maakt. Ver voor de oprichting van CryptoCoinTalk zijn we al begonnen met het ontwikkelen van verschillende producten, zoals de CryptoCoinTalk tradecursus en de Educatiegroep. Deze zijn sinds eind juli eindelijk live en daar zijn we heel trots op.

Disclaimer: Alle informatie die wij delen is bedoeld voor entertainment en educatieve doeleinden. Wij geven GEEN financieel advies!
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”

#CryptoCoinTalk #Cryptonews #CryptoTrading #Bitcoin #Ripple #XRP #BTC #Bitcoin #analyse #technischeanalyse #trading

16 gedachten over “๐Ÿ“Š Cardano (ADA) prijsverwachting 2022! Hoe haalbaar is $3.00?”

  1. Laten we eerst maar eens zorgen dat bitcoin naar de maan gaat anders hebben de analyses geen enkele nut. Of massaal over gaan op alt coins zodat de dominance omlaag gaat.

  2. Ik ben ook een beetje klaar met die supply and demand voorspellingen want je merkt nu bij bitcoin dat we zoveel resistance areas hebben aangemaakt met dat geping Pong dat ik een beetje geรฏrriteerd raak als iemand zegt we gaan eerst naar de onderkant van de range en gaan dan zonder problemen naar de nieuwe all time highs. 1 dat weet je niet. 2 we hebben er nu al moeite mee dus waarom zou t wel lukken als cardano op jouw inschaal positie komt? Als we allemaal hopen op een pullback voor cardano dan verdien je ook de hoge gains niet in mijn ogen. Had je maar eerder moeten instappen.

  3. BTC is op een onvoorstelbare vlucht, met een onbeduidend teken van stoppen. Ik begrijp dat mensen minachten om te zeggen "deze keer is ongebruikelijk", maar het aandeel banken, instellingen en verenigingen die talloze dollars hebben bijgedragen met het doel om lang vast te houden: hoe moeten we in diskrediet brengen dat dit de "supercyclus" kan zijn die iedereen aan het onderzoeken is ? De omstandigheden van deze kopersmarkt zijn niet typerend voor alles wat we ooit hebben gezien. BlTC0lN heeft nog een lange weg te gaan, net als groei, ik ben nu iets meer dan een jaar in de crypt0-wereld en ik heb het alternatief gehad om 31 BT C te maken na het redelijke advies en de traditionele signalen van Charlse Anderson van CTU een virtuoze analyse dat is betrouwbaar voor andere handelaren, hij runt een programma voor echte gehate geldsponsors/beginners die geรฏntrigeerd zijn om te verdienen met cijfermunten die weinig hersens betalen aan de huidige prijsgrafiek. Je kunt Charlse Anderson zonder twijfel bereiken op Tาฝส…าฝษ ษพฮฑษฑ @charlseanderson700

  4. Ik respecteer het werk dat je in je video's steekt. Ik vind het echt verbijsterend dat alle grote crypto-youtubers alleen naar de pure golven kijken en het bredere verhaal over waarom BTC pompt en waarom de toekomstperspectieven misschien niet zo optimistisch zijn als het lijkt, volledig negeren. Het is een beetje onverantwoord om te negeren dat bij elke ETF-lancering tot nu toe BTC omhooggeschoten is. Reeds op wankele grond met historisch lage volumes en bijna pure walvispompen, vermeden we ternauwernood een berenmarkt op de lange termijn. Dit is de slechtste tijd in de geschiedenis om te investeren, omdat velen geen back-up maken van hun crypto-activa. Er moet meer aandacht worden besteed aan daghandel omdat het minder wordt beรฏnvloed door de onvoorspelbaarheid van de markt, … Ik heb meer dan 11 BTC verdiend met daghandel met mensen om me heen in minder dan 2 weken met behulp van Leon Forster's Signals-ideeรซn. Extreem succes met de daghandelsignalen van Mr. Leon. Het is een van de beste hulpmiddelen om uw vermogen te beschermen voor het geval het begint te dalen. eIั”ษ ษพฮฑm๐Ÿ‘‰LEONFORSTER_SIGNALS..

  5. Op zich prima content maar let op dat veel mensen video's luisteren ipv kijken in bv de auto oid en dan heb je meer cijfers nodig en zijn omschrijvingen als hier en daar niet meer genoeg.

Reacties zijn gesloten.