💡Dollar Cost Average #2 | Doopie Cash | Bitcoin & Crypto


_________________________________________________________________________

🌐Website Doopie cash:

👕Doopie Cash Merchandise & Crypto kleding:

___________________________________________________________________

🎥Youtube:

🐦Twitter:

📷Instagram:

🚀Fabebook:

🔥Discord:

___________________________________________________________________

📧Vragen: info@doopiecash.nl

___________________________________________________________________

Disclaimer:
Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van Doopie Cash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveways. Tevens behoud Doopie Cash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#doopiecash #bitcoin #crypto

6 gedachten over “💡Dollar Cost Average #2 | Doopie Cash | Bitcoin & Crypto”

  1. Ik ben rond hetzelfde moment begon heb nu ook 300 geïnvesteerd en is nu 400. Verwacht dat het nog meer waard is in de toekomst!! Toppers!!

  2. Het probleem hierbij is het volgende. Stel je doet dit voor een aantal maanden. En stel je hebt bijv 2000 euro geinvesteerd, dat bijv 2250 euro waard is in bitcoin. De bitcoin steeg en daalde in die periode, maar door de cost average methode heb je toch in totaal een stijging van 12,5%. Dat is niet verkeerd. Alleen, op het moment dat de waarde van de bitcoin een procentje of 20 daalt ineens, wat zomaar kan gebeuren, dan ben je wel de sjaak. Want die 20% daling gaat wel dan wel ineens over het gehele opgespaarde bedrag… Ik geef er daarom de voorkeur aan mijn portefeuille op te bouwen met USDT en alleen via trades met BTC of een andere coin dat bedrag te verhogen. Dat geeft me toch een wat zekerder gevoel.

Reacties zijn gesloten.