💡 Wat als je géén vermogen hebt? En meer met Arno Wellens | Cryptocast 178


Presentatoren:
🎙️ Herbert Blankesteijn, presentator BNR Digitaal

Shownotes:

Timestamps:

0:00 Begin van de show
1:17 Prijsanalyse: Het Amazon-gerucht
5:47 Nieuws: Weer conflict rond Tether
9:05 Nieuws: Het nieuwe boek van Arno
12:32 Heeft Arno bitcoin gekocht?
14:50 Nieuws: Goede cijfers bij Deutsche Bank
32:06 Het gesprek met Arno

30 gedachten over “💡 Wat als je géén vermogen hebt? En meer met Arno Wellens | Cryptocast 178”

 1. Mooi!! Reden om minder te kijken naar BNR-CryptoCast, de voordurende reclames: om de 5 minuten!!!!!GRR

 2. arno… ik vind het bijna beschamend dat je nog 0 bitcoin transacties hebt gemaakt.

 3. arno is geïnteresseerd in de shitcoin van de centrale banken

 4. Volgens mij zijn de meeste mensen bij FD en BNR grote supporters van regels met verboden voor de soeverein geboren individu. De individu die er eigenlijk is om zijn eigen leven samen met andere individuen in te richten; niet met met allerlei onnatuurlijke gezagsinstellingen.

 5. Ik leef maand tot maand zonder enige hulp van buitenaf. Don't ask me how I do it. Verder, enjoy the fudge as long as you can. Het enige wat nodig is, is een 'total clampdown' op de crypto exchanges and it's all gone.

 6. Als je geen vermogen hebt dan kun je altijd nog gamen en "Play to earn"toepassen. Kun je aardig mee verdienen en een leuke start maken in gaming en de nft world.

 7. Arno (vzmh) ziet het heel goed. Reken erop dat die 3000 eliteflikkers (mtbih) aan de top het ons moeilijk gaan maken als Bitcoin te populair wordt. Uiterst naief om te denken dat Bitcoin de dans zal ontspringen. Geniet er nog maar van zolang het kan…

 8. Arno, eindelijk een goede afsluiting. Die hele crisis gaat zeer geweldadig worden. Je hebt niets meer te verliezen. Dit kan niet goed gaan en dat los je niet op met mensen wat zakgeld te geven. Je vrijheid en onderdak is heel belangrijk. Voor mensen die straks werkeloos zijn, zal de regering nog meer beslissen waar je mag wonen. En dat is niet in de luxe woningen die nu worden gegeven. Je mag straks met duizenden in containers gaan wonen en hopelijk mag je nog wel in nederland blijven.

 9. 24:32 "Je kunt hier niet onbeperkt mee doorgaan" Waarom zou dat niet kunnen? Het gaat toch onbeperkt door? Of denkt Arno dit eigenlijk zelf ook (26:50)?

 10. Beide heren zijn wel opvallend mak als het gaat om het inperken van burgerrechten waarbij bijvoorbeeld btc of contant geld verboden wordt.

 11. 1:01:53 "Ik kan me dat in een totalitaire staat goed voorstellen, in een democratische staat iets minder. " Deze opmerking is een hele 'CryptoCast special' uitzending waard. Uiteindelijk gaat het om belangen en prioriteiten. Met andere woorden, de keuze die de machthebbers hebben is "Jammer dan, dan maar geen democratische staat".

 12. Corona is de grootste misdaad en oplichting uit de geschiedenis. De overheden hebben de pensioenen voorgaande jaren leeggeroofd en dus komen ze met een zogenaamde kunstmatige pandemie. Corona.

 13. Klaus Schwab " you wil own noting and wil be happy".. dat is toch een heel ander plan…

 14. Het is al allemaal gaande..al je grondrechten en privaci gaat eraan.

 15. "Tze Greed Reset… un uppurtunity to rule tze Wurld." K.S.

 16. Laser eyes staan ervoor dat je gelooft dat de prijs van 1 bitcoin de $100.000 gaat aanraken.

  0 reclames hier…

 17. Volgens Arno zat er in de Deutsche bank toch een schuld van 350 miljard als ik me goed herinner. Heb je geen vermogen ben je fcked maar mijn advies je hebt op zijn minst iets nodig om er meer van te kunnen maken je zult er alleen de juiste stappen mee moeten nemen. High risk high profits alleen begrijp goed wanneer je moet overstappen naar een meer mathematische manier van risk/reward. Goede schaarse baan vinden is altijd goed mocht je de tijd hebben en tegenwoordig zijn die er voldoende op allerlei niveaus.

 18. Volgens mij heeft arno nog nooit van de darkweb en externe hardwallets gehoord 😁

 19. Arno loopt echt zo ver achter als het gaat om crypto. De ontwikkelingen zijn al zoveel verder. Verder altijd goed om zijn mening te horen. 🙂

 20. Great Overview. Currently the mar.ket is breaking out, I think everyone should take advantage of this as this is where most trad:ers make their huge profits and recover all their losses from the recent dip. If you don't know how to set up trades yourself, you can copy trades from experts like 'Anthony Roberts', he guides me through every trade and you can reach him on his Tel-qram ( Anthonytrade1). You can earn, regardless of whether the market is trending up or down.
  ……..

 21. Arno is een held! , maar van Bitcoin mist hij kennis, dat is jammer anders zouden de discussies NOG leuker worden

 22. Je hebt niet eens internet nodig om bij BTC te komen. Dat is nu de makkelijkste manier🤡

 23. Dan moet je het stelen van mensen die veel te veel CRIMINEEL geld verdienen maar nooit worden opgepakt. Tienduizenden in Nederland.
  De definitie van criminaliteit mag weleens aangepast worden.

 24. <Geweldige post Zeer gedetailleerde en beknopte video die je hebt gepost vriend, hou van je inhoud, het is grappig hoe sommige mensen nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven hervormen. Het is moeilijk voor iedereen die er tegenwoordig tegen is. Hoewel ik vanuit het perspectief van een handelaar denk dat we echt meer experts op dit gebied nodig hebben om nieuwelingen/investeerders voor te lichten over hoe de gemeenschap werkt, fluctueert de prijs van BTC de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en je kunt niet zeggen of het zo is. als deze onzekerheid te bearish of bullish wordt, duwt deze onzekerheid de meeste handelaren weg en dwingt investeerders om vast te houden. omdat je als belegger manieren vindt om steeds meer munten te verhogen en op te waarderen, zou ons belangrijkste doel moeten zijn om winst te maken. Het hangt allemaal af van het patroon dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en verzamelde meer dan 4,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, de heer Cameron Bryon. Zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via Telegram [ @Cameronsignals ] en op WhatsApp [ +12092884571 ]…

 25. Geweldig gesproken Arno. Bovendien Crypto – Bitcoin heeft álles te maken met de samenleving en de toekomst van ons systeem en minder met rijk worden geld verdienen.

Reacties zijn gesloten.