💡 Over koersmanipulatie van bitcoin door Tether en Bitfinex met Robert Jan de Haan | Cryptocast 150


In deze podcast spreken we over de risico’s omtrent de stablecoin Tether.

Presentatoren:
🎙️ Herbert Blankesteijn, presentator BNR Digitaal
▪️
📈 Madelon Vos, trader en YouTuber
▪️
▪️
▪️ s

29 gedachten over “💡 Over koersmanipulatie van bitcoin door Tether en Bitfinex met Robert Jan de Haan | Cryptocast 150”

 1. de tether specialist?! Op de belangrijkste vragen weet hij de antwoorden niet. Moet tie nog uitzoeken. Lol

 2. Trump, racistisch en oproepen tot geweld? Hier slaan jullie de plank mis hoor.

 3. Jaaa! super onderwerp! Actueel en fijn dat jullie dit aangrijpen. Word te weinig over gesproken IMO. Dus dank!

 4. Het is volgens mij Parler uit het frans dus Uitspraak parlee van spreken

 5. Herbert kan je een voorbeeld geven van die schendingen die Trump heeft gedaan?

 6. Super podcast jammer van de trage internet verbinding ook met het filmpje gezichtsuitdrukkingen zeggen een hele hoop!

 7. Jullie hebben de verkeerde Robert Jan ervoor… Jullie moeten Robert Jan de Jong hebben van Bitfinex.

 8. Leuk dat jullie nog steeds met de cryptocast bezig zijn 👍🏻
  Ik vind het bijzonder dat de media indoctrinatie bij jullie nog steeds heel erg sterk aanwezig is. Al 4 jaar lang wordt Trump van alles beschuldigd, hij zou een Russian agent zijn, een Chinese agent, racistisch, een dictator, oproepen tot geweld, enz. Terwijl we in 4 jaar nog steeds geen voorbeelden hebben gezien. Verder prijst iedereen de tech giganten dat Trump eraf wordt gegooid en dat het goed is dat Parler is geblokkeerd. Dit terwijl echte dictatoren zoals de ayatollah in Iran, Nicolas Maduro, Xi Jinping, enz nog steeds overal toegang hebben. Verder werd er geroepen dat Parler werd gebruikt om groepen te vormen die aanzetten tot geweld. Helaas doen de meeste mensen geen onderzoek en papagaaien maar gewoon wat de media roept.
  parler had geen groepsfunctie, in tegenstelling tot bijv. Facebook. Lastig om groepen te maken als je iedereen apart moet aanspreken.

 9. Why are people worried about a part of Tether not being backed by the USD, which in itself is not backed by gold for 95%?

 10. Ik snap het hele probleem niet rond Tether. Robert Jan is Tetherspecialist, maar heeft mij niet op een andere gedachte kunnen brengen. Tether is gewoon de dollar, maar dan een digitale variant van bitfinex. Mocht blijken dat Bitfinex niet genoeg dollars in handen heeft om mensen van USD's te voorzien, dan stort Tether in. Waarom zou Bitfinex dat willen? Naar mijn idee gaat Bitfinex gewoon op de stoel van een centrale bank zitten. Gewoon geen grote hoeveelheden Tether bezitten, zou mijn advies zijn. Het staat helemaal los van Bitcoin, who cares

 11. De waarheid komt naar buiten ook vboor hen die denken dat Biden gewonnen heeft 😉

 12. Schoenmaker blijf bij je leest. Zit niet te wachten op jullie mening omtrent Trump. Als ik dat wil horen kijk ik wel naar iemand die geen gekleurde mening heeft.

 13. Geluidskwaliteit is niet goed, Madelon is goed verstaanbaar. Maar dar blijft het bij…

 14. Ivm btc voorspellingen in 2020, Max Keiser nailed it 28k$

 15. Ik hoor het wel: haters van Trump. Voor jullie dan een feitje. Trump is de president die GEEN oorlog is begonnen. Denk daar maar eens over na.

 16. Medelon, is het een idee om de volgende keer een tekentooltje te gebruiken als je de TA doet? Zou wat duidelijker worden wat je precies aanwijst en/of bedoelt. Dankje

 17. Ik neem aan dat jullie zelf ook research hebben gedaan ? lees bijvoorbeeld The Bitshort

 18. Herbert; waar en wanneer heeft Trump opgeroepen tot geweld? Ik volg dit al jaren, dagelijks en heb kennelijk iets gemist? En Herbert een "Shortsqueeze" wordt geliquideerd en men neemt anticipeert hedge long.

 19. Trump heeft helemaal niet opgeroepen tot geweld en heeft geen racistische uitingen gedaan op twitter. Wat een feitenvrij geneuzel van Herbert. De kritiek is nu juist dat twitter (en andere sociale media) zich niet neutraal opstellen maar zich als scheidsrechter gedragen in politieke zaken en eenzijdig rechtse en conservatieve meningen censureren.

 20. Vraag me af hoeveel BTC mevr Lagarde zelf heeft. En ach ja er is met de dollar nooit voor criminele praktijken betaald, zullen we maar zeggen. Wat was de bijnaam van Poppie Bush ( Papa Busch ) ook al weer? papaver in Afghanistan? oh BTC is zoooo crimineel joh.

Reacties zijn gesloten.