💡 Cryptocast 155 – In Gesprek met een Bitcoin Scepticus | Bitcoin & Economie

laatste update: 08-2022


Wim Boonstra is hoogleraar economie aan de VU en is daarnaast verbonden aan Rabo Research. Hij geeft met enige regelmaat zijn mening in de media over crypto, meestal als er weer eens een hausse aan de gang is, En zijn mening is sceptisch. Hij vindt dat ‘er niks onder zit’ en dat crypto kenmerken heeft van een piramidespel.

Presentatoren:
🎙️ Herbert Blankesteijn, presentator BNR Digitaal
▪️
📈 Madelon Vos, trader en YouTuber
▪️
▪️
▪️ s

30 gedachten over “💡 Cryptocast 155 – In Gesprek met een Bitcoin Scepticus | Bitcoin & Economie”

 1. Doordat BTC niet beheerst wordt door een centrale partij, blijft het in de toekomst zijn waarde behouden. Je ziet nu wel hoeveel er wordt bij geprint door de centrale banken, waardoor uiteindelijk de huidige valuta waardeloos gaat eindigen! Kijk naar de geschiedenis.

 2. Sorry hoor maar het geluid is van zeer povere kwaliteit. Helaas niet helemaal tot einde geluisterd.

 3. Hele mooie combi vandaag met veel goede diepgang. Door de goede argumenten zie je dat ze het eigenlijk grotendeels met elkaar eens zijn.

 4. Wanneer Mijnheer Boonstra een partner heeft en kinderen. Daarnaast ook vrienden en collega's; Dan zal hij, naar mijn idee, zeer waarschijnlijk vaak te horen krijgen dat hij raaskalt. Last heeft van zijn ego en in een tunnel aan het denken is. Ik denk dat hij beter met pensioen kan gaan. Ik ben dat al maar misschien is dat voor hem nog niet mogelijk.

 5. Ja logisch dat madelon ziek is lekker op vakantie gaan in corona tijd, lekker uitzieken in quarantaine nu… veel plezier madelon!

 6. Bij het investeren is wat comfortabel is zelden winstgevend. Ik heb winst gemaakt via een deskundige handelaar Helen Howard en ik vind het erg belangrijk dat ik mijn getuigenissen deel van de winsten die zij met de handel voor mij heeft gemaakt.

 7. Forex trading is het moeilijkst omdat u zelfs met technische analyse nog steeds wordt blootgesteld aan handelsfouten, maar met professionele hulp kunt u alle handelsfouten opheffen, daarom raad ik u mevrouw Helen Howard aan voor professionele begeleiding bij uw gewenste handelsresultaten .

 8. The contention currently is that because of the abrupt siphon and considering markers, for example, the RSI, an unexpected dump as much as half ought to be envisioned and this is inciting many individuals to sell their resources now (BTC and ETH) with an aim to repurchase at lower costs. BTC and ETH RSI's at both 89% shows over-purchased so this hypothesis is really sensible yet like Kouroush AK stated, RSI is anything but a decent pointer with regards to estimating "allegorical upswings." Instead, it functions admirably in deciding developments in running business sectors. I have been centered around aggregating more btc rather by exchanging and with strategies from Hannah .Courtney , I had the option to exchange with under 2 btc and expanded my portfolio to over 7btc in only a couple of months. You can reach her via her WhatsApp +1.6.7.8.7.7.4.9.7.0.7. she gives the absolute best bits of knowledge I have been presented to in crypto exchanges.

 9. Rabobobank met hun aandelen mixfonds rond het jaar 1995 waar onderandere Marco van Basten ook in had belegd heeft iedereen naar de bedelstaf gebracht

 10. Extreem veel reclame die vooral focus legt op geld verdienen tijdens deze podcast!
  Beetje ironisch dat deze podcast over geldmarkten enz. gaat…het valt echt niet op.
  Laat de mensen eens uitspreken ipv steeds maar onderbreken, beleefdheid aub!

 11. Zijn er meer mensen die zat worden van Herbert en al zijn lijstjes, quote’jes, updates etc.? Van mij mag ie het microcashen lekker voor zichzelf houden.

 12. Ja, Bert moet absoluut blijven, en ook Herbert, en Madelon ook, en een echte gespreksleider die niet zoveel interrupeert..

 13. Super goede video! Altijd maar die video’s over hoe goed crypto is, die beginnen te vervelen. 😉 Het is goed om ook de andere kant (respectvol) aan het woord te laten. Het geeft interessante inzichten en houdt ons scherp. 👍🏻

 14. Op 1:06:14 er is op het moment van deze video een evenwicht in kopers en verkopers op 50.000 dollar.. Ja,.. ook miners dus.. En die moeten wel, of willen verkopen omdat dit hun doelstelling is.. Ook die miners kunnen hun "produktie" wat vasthouden na produktie (mining) als de bitcoin stijgende is.. zodat kopers op datzelfde moment meer moeten bieden.. En de prijs nog hoger wordt.
  Als er geen mining meer is.. Ik weet of dit zo gaat zijn.. ?? Of dat de mining van de laatste kleintste micro-deeltjes van de laatste bitcoin nog 10.000 jaar duurd !!

Reacties zijn gesloten.