🐣 Traden voor beginners. Wat is traden en hoe begin je?


👉Oefen met €10.000:
👉Videocursus:
👉Beste brokers:

Hey mijn naam is Mark en ik ben fulltime trader en wereldreiziger. In deze video over traden voor beginners leg ik uit wat traden precies is, wat het verschil is met beleggen en laat ik live zien hoe je een CFD trade maakt bij een broker.

Mocht je vragen hebben over traden voor beginners, stel ze dan in de comments. Dit geldt ook voor suggesties!

Like // Share // Abonneer

🔔Klik op het belletje voor notificaties

👉Check mijn blog:
🐤Volg me op Twitter:
🔗Connect op LinkedIn:
🧔Vind me op Facebook: /

30 gedachten over “🐣 Traden voor beginners. Wat is traden en hoe begin je?”

 1. Wat raad je aan voor iemand die net een beetje op bux zero begint.. ik wil graag uitbreiden en wat bereiken

 2. Weer een duidelijke video! Nog een vraag, In Amerika traden ze met webull , thinkorswim,.. Allemaal mooi maar wat kunnen we hier gebruiken? Trading212 lukt wel maar is niet echt geschikt voor daytraden omdat de transactie paar seconden duurt. Misschien degiro? Ik weet het niet, weet jij hier meer over?

 3. Duidelijke uitleg. Kort en krachtig. En ook zuivere stem! Ergens gezongen? 🙂

 4. Waarom werkt plus500 met zo ene hoge hefboom? Libertex en trading212 hebben dat niet.

 5. Beste, bedankt voor uw video's. Ik zou het graag doen maar ik vraag mij af zijn de beurzen legaal? Moet ik mijn ergens regestreren? Moet ik op winst belastingen betalen? Ik woon in België. Alvast bedankt. Nog veel succes

 6. Vervang de koffie en redbull voor bananen en matcha thee.. veel beter haha.

 7. Dit is geen traden voor beginners, dit zijn optie cfd heel iets anders dan traden voor beginners kijk maar eens bij doopiecash of cryptocoiners als je hier als beginner aan begint kan je het shaken

 8. Dank voor uw leerzame uiteenzetting.
  Kent u de broker cfdads?
  Zo ja, is deze te vertrouwen?

 9. EINDELIJK! dank je voor een rustige uitleg. trouwens al je videos zijn top echte aanrader.
  Ik zeg dit niet zomaar, ik denk dat ik voor een hele groep mensen spreek die niet om kunnen met super adhd gemaakte videos die sneller praten dan de gemiddelde veilingsmeester.
  nogmaals top dit!

 10. heb je een andere trad site want deze us niet beschikbaar in belgie

 11. Zeer leerrijk! Enkel kan ik vanuit België de Demo niet gebruiken, heb je alternatieven hiervoor?

 12. Hoe werkt dan Forex/valuta eigenlijk ? Ik zie mensen rondom mij die gigantisch geld maken met Forex..

 13. heeft u toevallig een andere site waarop ik kan oefenen want deze site werkt niet in België

 14. Ok, even een hoogstwaarschijnlijk hele domme vraag van een super newbie. Voor het handelen met crypto: hoe zit het nou met het traden van bv BTC tegen USD als je in Europa woont en met euro's betaalt? Hoezo kun je dan traden tegen USD? En als je dan weer je BTC verkoopt na het maken van wat winst, krijg je dan USD? Thanks! <3

 15. Bedankt voor de duidelijke uitleg. Ik ben begonnen om me erin te verdiepen. Misschien een domme vraag, maar kun je ook meer verliezen dan je inzet? Dus dat je moet bijbetalen bedoel ik?

 16. Nou nu hopen op jonge leeftijd al dit doornte kunnen hebben bedankt!

 17. Super duidelijk en clearly uitgelegd trots op je 👍🏼✅

Reacties zijn gesloten.